Sunday, October 10, 2010

Shipping & Handling

  1. Semua item akan dipos dari London, UK ke Malaysia menggunakan bulk shipping.
  2. Kos shipping hanya akan confirm bila item sampai ke Malaysia. Insyaallah kami menganggarkan tidak lebih dari RM30 utk semua cost shipping.Please be ready utk sebarang kenaikan harga kerana ia bergantung kepada cost dari UK.
  3. Ini bermaksud partner di UK akan pos semua order terkumpul sebagai 1 parcel, dan pos ke partner Malaysia. dari Malaysia, order akan dibungkus semula dan dipos ke address pelanggan.
  4. Bulk shipping digunakan kerana ianya lebih murah berbanding penghantaran individu,
  5. FYI, semua item especially Clark Shoes dihantar tidak menggunakan kotak bagi menjimatkan kos shipping dari UK ke M'sia.
  6. Walaupun begitu, setiap pasang kasut akan dibungkus menggunakan bubble wrapper,bagi mengelakkan kerosakan sepanjang perjalanan. Maklum ler, jauh kan. Namun begitu sila ambil maklum yang pihak kami tidak bertanggungjawab utk sebarang kerosakan dlm proses shipping. Juga kami tidak bertanggungjawab di atas kehilangan yang tidak disebabkan oleh pihak kami.
  7. Sekiranya anda ingin kami pos kan dengan kotak, sila maklumkan dan kami akan hantar secara individu dan sila ambil perhatian yang kos shipping mungkin melambung tinggi.
  8. Penghantaran ke alamat anda menggunakan khidmat Poslaju sahaja. No COD.
  9. No return & exchange selepas item order dibuat dan item sampai ke Malaysia.
  10. Barang yg dibeli tidak boleh ditukar ganti.

No comments:

Post a Comment